Försäljningsplanering inför hösten: Upptäck fördelarna med att förbereda din försäljning redan nu

Att sälja sin bostad är en stor och ibland stressig process. Men med rätt förberedelser kan du göra det betydligt smidigare och mer lönsamt. Om du funderar på att sälja din bostad till hösten, erbjuder vi på Notar vårt exklusiva försprångspaket som hjälper dig att vara ett steg före. Genom att förbereda försäljningen redan nu, säkerställer vi att din bostad är marknadsföringsklar när du har hittat ditt nya drömboende. Här är hur vårt försprångspaket kan gynna dig.

Förberedelser & fotografering

Med försprångspaketet börjar vi med att fotografera din bostad under de bästa förutsättningarna. Genom att ta bilder nu, medan grönskan och sommarkänslan fortfarande är på topp, kan vi visa din bostad från sin allra bästa sida. Detta är särskilt viktigt eftersom attraktiva och livfulla bilder kan ha en betydande inverkan på potentiella köpare. Ett ordspråk som verkligen passar här är "En bild säger mer än tusen ord". När bilderna är inbjudande och visar bostaden i ett fördelaktigt ljus, ökar chansen att locka fler spekulanter.

Fördelar med grönskande bilder

Bilder som visar en bostad i somrigt ljus och med grönskande omgivningar kan vara en starkt bidragande faktor till ett högre slutpris. Människor tenderar att dras till bostäder som presenteras med vackra, livliga bilder. Det visuella intrycket kan skapa en känslomässig koppling till bostaden, vilket ofta leder till ökat intresse och fler besök på visningar. Fler besökare på visningarna ökar konkurrensen bland spekulanterna, vilket kan resultera i ett högre slutpris för dig som säljare.

Ökad exponering & spridning

En annan fördel med att ha professionella bilder och väl förberedd marknadsföring är den ökade spridningen på sociala medier och andra digitala plattformar. Attraktiva bilder och engagerande innehåll delas oftare och når en bredare publik. Detta skapar en större uppmärksamhet kring din bostad och ökar chansen att hitta rätt köpare snabbt.

Information & marknadsföring

Utöver fotograferingen samlar vi in all nödvändig information om din bostad. Detta inkluderar planlösningar och information om föreningen eller området. All denna information sammanställs och förbereds för att skapa en attraktiv och informativ marknadsföring av din bostad. När du sedan är redo kan vi publicera din bostad till försäljning samma dag som du ger klartecken. Detta innebär att du kan gå från att hitta ditt nya hem till att ha ditt nuvarande boende ute på marknaden utan onödiga dröjsmål.

Kostnadsfri värdering

För att komma igång med processen erbjuder vi en kostnadsfri värdering av din bostad. En värdering ger dig en klar bild av bostadens marknadsvärde och hjälper dig att planera försäljningen bättre. Våra erfarna mäklare står redo att ge dig råd och vägledning genom hela försäljningsprocessen. Vill du vet mer om hur det fungerar att sälja sin bostad med Notar kan du läsa mer här.

Sammanfattning

Att förbereda försäljningen av din bostad redan nu, inför hösten, kan ge dig flera fördelar. Med vårt försprångspaket får du professionella, grönskande bilder som kan höja bostadens attraktionskraft och slutpris. All nödvändig information samlas in och marknadsföringen förbereds i förväg, vilket gör att du snabbt kan sätta ut bostaden till försäljning när du är redo. Ökad exponering och spridning på sociala medier bidrar också till ett högre tryck på visningarna och ett bättre slutresultat.

Boka en kostnadsfri värdering idag och ta första steget mot en framgångsrik bostadsförsäljning. Tillsammans med oss på Notar är du redo att möta bostadsmarknaden med självförtroende och optimal förberedelse. Vi ser fram emot att hjälpa dig att nå dina mål!

Värdera din bostad kostnadsfritt!

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig snarast.
Vi erbjuder även digitala värderingar!

Fortsätt läsa