Vi stöttar lokala aktörer

På Notar handlar det inte bara om att hjälpa våra kunder att köpa och sälja bostäder, utan också om att bidra till den lokala gemenskapen och skapa ett mer inkluderande samhälle. Vi är stolta över att kunna stödja initiativ som verkligen gör skillnad. Ett av dessa viktiga projekt är lekterapin på Sundsvalls sjukhus, där barn och ungdomar erbjuds en trygg plats för lek, bearbetning och aktiviteter under sina sjukhusvistelser. Lekterapin hjälper barn att hantera sina upplevelser och ger dem en stunds glädje och trygghet under en utmanande tid i deras liv.

”Att bidra till lekterapin betyder mycket för mig”

Ayhan, franchisetagare för Notar i Sundsvall, har ett starkt personligt engagemang för lekterapin. Han berättar varför det är så viktigt för honom och Notar att stötta denna verksamhet:

Lekterapin gör en enorm skillnad för barn och familjer som går igenom svåra perioder. Att kunna ge tillbaka till dem och på något sätt bidra till att deras sjukhusvistelse blir lite lättare känns fantastiskt. Det är en självklarhet för oss att stödja detta initiativ," säger Ayhan

Fokus på idrott och gemenskap

Förutom lekterapin är Notar starkt engagerade i att stötta den lokala idrottsrörelsen. I flera av de städer där vi verkar stödjer vi sportföreningar och aktiviteter som bidrar till att skapa gemenskap, främja hälsa och uppmuntra en aktiv livsstil. Genom vårt stöd ger vi människor i alla åldrar möjlighet att delta i idrott och känna samhörighet.

Samarbete med Uppsala Stadsmission

Vårt engagemang slutar inte där. Vi är även stolta över att stötta Uppsala Stadsmission, en organisation som arbetar för att hjälpa människor i utsatta situationer. Genom att stödja deras arbete är vi med och ger hjälp och hopp till de mest behövande i vår gemenskap.

Tillsammans skapar vi förändring

För Notar är varje bostadsaffär mer än bara ett uppdrag - det är en chans att göra skillnad. Varje gång du väljer oss, bidrar du också till att stärka vårt samhälle och stötta de lokala hjältarna som gör skillnad varje dag.

"Vi är oerhört stolta över att få vara en del av dessa initiativ. När vi stöttar vår lokala gemenskap, stärker vi bandet till det samhälle vi själva är en del av," säger Ayhan.

Låt oss fortsätta utveckla och stödja dessa fantastiska lokala initiativ - tillsammans gör vi skillnad!

Värdera din bostad kostnadsfritt!

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig snarast.
Vi erbjuder även digitala värderingar!

Fortsätt läsa